Anul nou incepe cu o veste proasta pentru fanii GoT. George R.R. Martin: "Nu va faceti prea mari sperante"

imdb.com | acum 3 ani 20 zile
Anul nou incepe cu o veste proasta pentru fanii GoT. George R.R. Martin:

Au mai ramas 4 luni pana la marele moment asteptat de milioane de fani: "Traieste sau nu mai traieste Jon Snow?" - e intrebarea pe care si-o pun. Un lucru e sigur pana atunci: nu vom afla asta din cartea lui George R.R. Martin, ci din serialul HBO.

Si asta pentru ca autorul a recunoscut ca nu a terminat inca partea a sasea a seriei Cantec de Gheata si Foc (A Song of Ice and Fire). Vanturile Iernii (The Winds of Winter) nu va vedea lumina zilei inaintea premierei noului sezon al serialului, a anuntat George R.R. Martin.

Inaintea anuntului postat de autor pe blogul personal, acesta spusese ca va termina cartea si o va publica inainte ca sezonul seriei filmate de HBO sa aiba premiera.

"Credeti-ma pe cuvant, nu am nici placere sa scriu aceste vesti. Veti fi dezamagiti si nu sunteti singurii. Editura este si ea dezamagita, HBO este, agentii si translatorii... insa nimeni nu este mai dezamagit ca mine! Multe luni am incercat sa termin si sa spun ca e gata, insa nu este. Nici nu va fi maine ori saptamana viitoare.

Am scris mult, sute de pagini, zeci de capitole, dar mai este inca destul de scris. Mai am cateva luni de scris si asta daca totul va merge cum trebuie, pentru ca uneori merge, alteori nu", a scris George R.R. Martin.

Asadar, pana la premiera noii serii ne ramane decat sa vedem si sa apasam pe butonul de replay al teaserului :)

Citeste mai multe despre: Game of Thrones, Urzeala Tronurilor, George R.R. Martin,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate