Cat costa GTA 5 in Romania

Mediafax | acum 4 ani 7 luni
GTA 5

Grand Theft Auto 5, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale acestui an, poate fi cumpărat în România la preţuri cuprinse între 259 de lei şi 799 de lei pe site-urile celor mai importanţi retaileri online.

Pe site-ul altex.ro, jocul, lansat ieri pentru consolele Xbox şi Playstation, costă 259 de lei în varianta de bază, fiind însă disponibile şi box-uri GTA 5 Special Edition la preţul de 399 de lei şi GTA 5 Collectors Edition la preţul de 799 de lei.

În momentul publicării articolului, pe site-ul emag.ro mai era disponibilă doar varianta Special Edition pentru PS3 la preţul de 349 de lei.

Cu un cost de producţie de 266 de milioane de dolari, al cincilea joc din franciza Grand Theft Auto întrece bugetul estimat al aproape tuturor filmelor de la Hollywood, cu excepţia “Piraţii din Caraibe – La capătul lumii”, a cărui producţie a atins costul de 300 de milioane de dolari.

Citeşte mai multe despre Grand Theft Auto V pe www.zf.ro.

Citeste mai multe despre: Grand Theft Auto 5,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri