Cati ani de inchisoare a primit barbatul care a difuzat fotografiile nud cu Scarlett Johansson:

Mediafax | acum 5 ani 6 luni
Scarlett Johansson

Un bărbat care a piratat conturile de e-mail ale unor vedete de la Hollywood, inclusiv cel al actriţei Scarlett Johansson, şi a difuzat apoi pe internet imagini nud cu artista americană, a fost condamnat la închisoare.

Christopher Chaney, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare şi la plata unor daune de 76.000 de dolari actriţei Scarlett Johansson, cântăreţei Christina Aguilera şi artistei Renee Olstead, care figurează printre alte câteva zeci de persoane ale căror adrese de e-mail au fost piratate.

Chaney a pledat vinovat în luna martie şi risca o pedeapsă de 121 de ani de închisoare, dacă toate cele 26 de capete de acuzare ar fi fost reţinute.

Scarlett Johansson

 

Judecătorul a considerat că faptele acuzatului au dovedit "un dispreţ incredibil la adresa victimelor". Christopher Chaney a urmărit două dintre ele timp de mai bine de 10 ani.

"Interceptările telefonice ilegale i-au permis lui Christopher Chaney să aibă acces la e-mail-urile trimise de aproape 50 de victime şi să vadă informaţii personale", a subliniat procurorul Andre Birotte Jr.

"Christopher Chaney se face vinovat de faptul că a obţinut zeci de fotografii private pe care le-a difuzat pe internet unde toată lumea putea să le vadă.

Scarlett Johansson

 

Această acţiune a lui ţine de criminalitatea online şi este o ameninţare reală pentru toţi americanii. Toată lumea trebuie să fie atentă cu informaţiile personale pe care le postează pe internet", a adăugat el.

Christopher Chaney a fost arestat de FBI în octombrie 2011 , după o anchetă de aproape 11 luni. El a piratat adresele online a aproape 50 de vedete, în special femei tinere, precum Mila Kunis, Scarlett Johansson şi Christina Aguilera.

Citeste mai multe despre: Scarlett Johansson,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate