Cel mai simplu mod de a agata o femeie. O multime de femei si o singura intrebare! VIDEO

Pro TV | acum 3 ani 1 luna
femei

Vitaly Zdorovetskiy este un tanar blogger cu mare priza la public. Impreuna cu cativa prieteni, baiatul pe la cale tot felul de farse, unele super amuzante, altele nebunesti sau periculoase de-a dreptul.

Filmuletele pe care le incarca pe Youtube au fost vizionate de peste 81.000.000 de ori. Vitaly s-a nascut in Rusia, dar de cativa ani locuieste in SUA si spera sa devina cat mai cunoscut si sa poata urma, intr-o buna zi, o cariera in actorie.

Cel mai recent clip al lui este, bineinteles, un alt hit. Tanarul arata intr-un filmulet de nici 4 minute cum reuseste sa obtina numarul de telefon al mai multor fete dragute, punandu-le o singura intrebare, simplu si la obiect.

Surpriza cea mare nu este atat curajul baiatului, ci usurinta cu care atat de multe fete accepta invitatia lui. Vitaly este si el uimit de succesul pe care il are, asa ca le intreaba pe fete de ce i-au dat numarul atat de usor.

Unele raspund ca au facut-o pentru ca e atat de direct, altele din simplul motiv ca l-a cerut! :) Tanarul noteaza in descrierea clipului ca a primit si refuzuri, totusi, de la un sfert dintre fetele abordate.

Citeste mai multe despre: Vitaly Zdorovetskiy,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri