Este totodată un jongler care reuşeşte să se joace cu timpul, de la căderea serii şi până la răsăritul soarelui, timp pe care şi-l împarte între cele cinci localuri Fratelli", scrie Business Magazin despre Dani Caramihai.

Materialul de copertă pe care noul Business Magazin îl propune cititorilor săptămâna aceasta, începând cu luni, 18 februarie, cu titlul "Regele nopţilor albe", prezintă povestea de succes a celor care au reuşit să scoată profituri de milioane de euro din cocteiluri, muzică şi femei frumoase.

"Este cel mai înrăit clubber, dacă ne luăm după numărul de ore pe care le petrece week-end de week-end în localurile pe care le deţine.

Business Magazin

 

Este totodată un jongler care reuşeşte să se joace cu timpul, de la căderea serii şi până la răsăritul soarelui, timp pe care şi-l împarte între cele cinci localuri Fratelli", scrie Business Magazin despre Dani Caramihai, a cărui poveste o prezintă în noul număr al revistei.

A lucrat alături de tatăl său până la 28 de ani, respectiv până la finalul lui 2004, acesta fiind de altfel momentul în care începe să se scrie istoria grupului Fratelli. Numele spune povestea businessului: doi fraţi şi doi veri, foşti colegi de liceu şi prieteni vechi "ca fraţii" (fratelli în italiană), hotărăsc să se lanseze în businessul de restaurante.

Cei patru au găsit un spaţiu liber pe strada Nicolae Golescu la numărul 5 şi au deschis Fratelli Espresso Bar. Au pornit la drum cu 170.000 de euro, bani proprii, neapelând niciodată la bănci.

"A fost iniţiativa asociaţilor mei. Eu doar m-am lăsat convins, deşi aveam un loc călduţ deja asigurat", spune Dani Caramihai, care acum se ocupă de managementul de zi cu zi al businessului, în timp ce fiecare dintre ceilalţi îşi împart atribuţiile de comunicare, design şi zona juridică. Deciziile majore nu se iau însă decât la comun.

Fiecare dintre cei patru acţionari au venit în acest business cu "oamenii săi". Liviu Popescu, la momentul acela manager al membership clubului Le Club, a adus expaţii şi executivii. Fratele său, Mihai Popescu, de profesie designer, a venit cu artiştii şi arhitecţii. Nicu Mergeani a atras avocaţii, iar Dani Caramihai a adus oamenii din industria HoReCa şi din industriile conexe.