Cum se vede o furtuna de nisip de pe cea mai inalta cladire din lume! VIDEO

Mediafax | acum 4 ani 11 luni
Gerald Donovan, Burj Khalifa

Fotograful Gerald Donovan a primit accesul pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, pentru a realiza o imagine de 360 de grade a Dubaiului.

Condiţiile meteo însă nu l-au ajutat pe acesta, care a surprins în schimb o furtună de nisip.

"Misiune abandonată - vine o furtună şi nu putem face fotografii", spune el într-un videoclip postat pe Youtube, informează Daily Mail.

"E un drum lung până jos şi bate vântul foarte tare aici. Sunt nori care circulă destul de rapid acum, venind dinspre mare. N-am mai văzut aşa ceva", mai spune el.

După ce a abandonat prima dată, Donovan s-a întors ulterior pentru a realiza imaginea de 360 de grade a Dubaiului. Imaginea este realizată din 70 de poze separate.

Citeste mai multe despre: Gerald Donovan, Burj Khalifa,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri