Artista americană a pornit din nou într-un turneu mondial, cel de-al nouălea din carieră, în luna mai.

Noul ei turneu, intitulat "MDNA Tour", s-a dovedit a fi unul extrem de profitabil şi ocupă primul loc în "Top 25 Tours" alcătuit de Billboard Boxscore în acest an, cu încasări de 228,4 milioane de dolari.

Pe locul al doilea se află rockerul american Bruce Springsteen, al cărui turneu "Wrecking Ball Tour" a generat încasări de 199,3 milioane de dolari.

Turneul mondial "The Wall Live", susţinut de rockerul Roger Waters, fost membru al grupului Pink Floyd, ocupă locul al treilea în acest clasament anual, cu încasări de 186,4 milioane de dolari.

Turneul "Michael Jackson: The Immortal World Tour", susţinut de compania canadiană Cirque Du Soleil, se află pe poziţia a patra, cu încasări de 147,3 milioane de dolari.

Turneul susţinut de trupa britanică Coldplay ocupă locul al cincilea, cu încasări de 147,1 milioane de dolari.

În Top 25 Tours din acest an, pe locurile următoare, s-au clasat, în ordine, Lady Gaga (124,8 milioane de dolari), Kenny Chesney & Tim McGraw (96,4 milioane de dolari), Van Halen (54,4 milioane de dolari), Jay-Z & Kanye West (46,9 milioane de dolari) şi Andre Rieu (46,7 milioane de dolari).