"Era obsedat de baschet si neinteresat de politica" Poze inedite cu Kim Jong-un in copilarie! VIDEO

Mediafax | acum 4 ani 7 luni
Kim Jong-un

Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat fotografii din copilăria liderului Kim Jong-un, nemaivăzute până acum.

Imaginile fac parte dintr-un album care a fost prezentat recent, după un concert dedicat forţelor aeriene. Liderul nord-coreean apare în uniformă, salutând milităreşte, la vârsta de 4-5 ani, dar şi la bordul unui avion, câţiva ani mai târziu, relatează The Telegraph.

Kim Jong-un

Fotografiile au surprins în toată lumea, mai ales dacă ţinem cont de faptul că o mare parte din copilăria şi adolescenţa lui Kim Jong-un este învăluită în mister. Se spune că actualul lider nord-coreean ar fi părăsit ţara împreună cu mama sa, în august 1998, pentru a studia în Elveţia. El ar fi fost înscris la Şcoala Internaţională din Berna sub un nume fals, Pak un, fiul unui angajat al ambasadei Coreei de Nord.

O singură fotografie din perioada elveţiană, cu elevul care era "obsedat de baschet şi neinteresat de politică", după cum spun apropiaţii, a ieşit la suprafaţă. Pe lângă poza care pare să fie realizată într-o vacanţă cu colegii, erau cunoscute doar două imagini din copilăria lui Kim Jong-un: o fotografie alături de mama sa Ko Yong-hui, şi una de paşaport.

Citeste mai multe despre: Kim Jong-un,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate