Aceasta masina este cat se poate de REALA si a fost scoasa la vanzare! Ce pret cere proprietarul

Esquire | acum 2 ani 27 zile
Aceasta masina este cat se poate de REALA si a fost scoasa la vanzare! Ce pret cere proprietarul

Daca ai vazut The League of Extraordinary Gentleman, cu siguranta iti amintesti aceasta masina. Este masina cu care capitanul Nemo isi face super aparitia.

Masina din imagine a fost facuta de Ken Freeman, un cunoscut specialist in modificat vehicule din Statele Unite. Acesta a facut modelul special pentru filmul The League of Extraordinary Gentleman, in care apare Sean Connery.

La 13 ani de la aparitia filmului, masina a fost scoasa la vanzare, iar proprietarul cere pentru vehiculul care are un motor V8 suma de 165.000 $.

La baza, Ken Freeman a folosit doua limuzine Caddilac pentru a face "minunatia".

Caroseria este facuta din fibra de carbon si Kevlar, iar constructorul a avut nevoie de 6.500 de ore pentru a termina lucrarea.

Citeste mai multe despre: Cadillac, The League of Extraordinary Gentleman, Sean Connery,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri