Ads by INTERNET PROTV

Astazi este faimos in intreaga lume si identificat cu "Dominic Toretto". Cu ce se ocupa insa Vin Diesel in 1994, cand nu era celebru

Esquire | acum 11 luni 24 zile
Astazi este faimos in intreaga lume si identificat cu

Inainte sa fie Dominic Toretto, Xander Cage ori Riddick, Vin Diesel era pasionat de...jucarii. Sigur, pasiunea poate ca a ramas, insa meseria i s-a schimbat.

Cu mult timp inainte sa devinta celebru pentru filmele sale pline de adrenalina, in care i-a intruchipat pe "periculosii" Dominic Toretto, Xander Cage ori Riddick, Vin Diesel obisnuia sa-si castige banii cu ajutorul...jucariilor.

Vin Diesel a fost si el, la randul sau, un actor care s-a chinuit sa prinda un rol. Si a facut tot ce a putut pentru a-si atinge visul, chiar daca la inceput a fost vorba de scenete amuzante cu jucarii.

O inregistrare din 1994 cu Vin Diesel face acum furori pe internet. Cu muschii la fel de pompati, actorul apare intr-un clip in care prezinta povestea Street Sharks, dupa o serie de benzi desenate.

Citeste mai multe despre: Vin Diesel,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
 
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Despre cookie-uri