Astazi este faimos in intreaga lume si identificat cu "Dominic Toretto". Cu ce se ocupa insa Vin Diesel in 1994, cand nu era celebru

Esquire | acum 2 ani 2 luni
Astazi este faimos in intreaga lume si identificat cu

Inainte sa fie Dominic Toretto, Xander Cage ori Riddick, Vin Diesel era pasionat de...jucarii. Sigur, pasiunea poate ca a ramas, insa meseria i s-a schimbat.

Cu mult timp inainte sa devinta celebru pentru filmele sale pline de adrenalina, in care i-a intruchipat pe "periculosii" Dominic Toretto, Xander Cage ori Riddick, Vin Diesel obisnuia sa-si castige banii cu ajutorul...jucariilor.

Vin Diesel a fost si el, la randul sau, un actor care s-a chinuit sa prinda un rol. Si a facut tot ce a putut pentru a-si atinge visul, chiar daca la inceput a fost vorba de scenete amuzante cu jucarii.

O inregistrare din 1994 cu Vin Diesel face acum furori pe internet. Cu muschii la fel de pompati, actorul apare intr-un clip in care prezinta povestea Street Sharks, dupa o serie de benzi desenate.

Citeste mai multe despre: Vin Diesel,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri