Boyka, mai mortal ca niciodata! A aparut primul trailer pentru Boyka: Undisputed 4. VIDEO

DeBarbati | acum 1 an 2 luni
Boyka, mai mortal ca niciodata! A aparut primul trailer pentru Boyka: Undisputed 4. VIDEO

Celebra serie Undisputed ajunge la partea a patra si il aduce din nou pe ecrane pe luptatorul Yuri Boyka (Scott Adkins), cel care promite un nou blockbuster incendiar.

Inceputa de Wesley Snipes si continuata de Michael Jai White, seria Undisputed il are acum, ca si in partea a treia, in prim plan pe Scott Adkins, cel care ii da viata durului Yuri Boyka.

Revenit pe calea cea dreapta, eroul celei de-a treia parti a seriei se va vedea pus in fata unor noi aventuri si a unor noi incercari.

Filmarile pentru Boyka: Undisputed IV s-au incheiat, producatorii au facut deja public primul trailer.

"In cea de-a patra serie a francezei, Boyka tinteste patrunderea in galele "greilor", insa atunci cand un deces accidental are loc in ring, acesta incepe sa puna la indoiala motivele pentru care lupta si principiile sale de viata", e descrierea filmului.

Citeste mai multe despre: Boyka, Yuri Boyka, Undisputed, Scott Adkins, Wesley Snipes, Michael Jai White,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri