Cine este romanul care a castigat duminica seara un premiu Oscar

DeBarbati | acum 11 luni 20 zile
Cine este romanul care a castigat duminica seara un premiu Oscar

Ioan Boieriu, un roman din Brasov, a castigat, alaturi de echipa cu care a lucrat la filmul Cartea Junglei, o statueta Oscar duminica seara. Academia Americana de Film a premiat productia cu premiul pentru "Cele mai bune efecte vizuale".

Boieriu, in varsta de 37 de ani, a fost director tehnic de efecte vizuale al echipei care a castigat premiul Oscar.

Barbatul este plecat de multa vreme in Romania si este stabilit in Canada, lucrand pentru Scanline VFX, din Vancouver.

Potrivit Mediafax, acesta a absolvit Facultatea de Informatica din Brasov si ulterior a devenit tot mai interesat si de artele vizuale. Din Romania, Boieriu a plecat mai intai in Germania, apoi in Noua Zeelanda.

"Si am castigat premiul Oscar pentru Cele mai bune efecte vizuale pentru Cartea Junglei. Sunt mandru ca am lucrat la acest proiect. Felicitari tuturor celor implicati", a scris acesta pe Facebook.

Cine este romanul care a castigat duminica seara un premiu Oscar

 

Citeste mai multe despre: Oscar, Ioan Boieriu, Cartea Junglei, Jungle Book,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri