Cum arata "Xena" la 44 de ani: De la "printesa razboinica" la scenele explicite de sex din Spartacus VIDEO

Mediafax | acum 5 ani 7 luni
lucy main

La 17 ani de când a început să interpreteze rolul care i-a adus celebritatea în cunoscutul serial "Xena, prinţesa războinică".

 Lucy Lawless adoptă în prezent ţinute mult mai feminine, care o situează pe actriţă la mare distanţă de eroina periculoasă gata să se ia la luptă până şi cu zeii.

Lawless, în vârstă de 44 de ani şi mamă a trei copii, s-a născut în Noua Zeelandă şi a devenit celebră mulţumită excentricei şi frumoasei luptătoare Xena, personaj pe care l-a interpretat timp de şase ani în seria de succes cu acelaşi nume, scrie Daily Mail.

lucy lawless - 1

Cu părul vopsit într-un negru puternic şi cu pielea bronzată pentru rol, actriţa a trebuit să menţină un regim chinuitor de fitness pentru a intra în pielea curajoasei eroine.

Rolul a transformat-o pe Lawless şi în ţinta unor zvonuri legate de orientarea ei sexuală, pe baza relaţiilor ambigue dintre Xena şi ajutorul ei, blonda Gabrielle. Reputaţia aceasta a devenit şi mai puternică după rolul de mai târziu din serialul "Spartacus", în care a apărut într-o scenă explicită de sex alături de altă femeie.

lucy lawless - 2

"Xena, prinţesa războinică" s-a încheiat în 2001, după 134 de episoade şi şase sezoane, dar Lucy Lawless a jucat şi în "Battlestar Galactica", "Parks and Recreation" şi în "Spartacus", al cărui cel mai recent sezon a avut premiera marţi la Los Angeles.

 

 

 

Citeste mai multe despre: xena, printesa razboinica, serial, Spartacus, sexy, actrita, filme,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate