Decizia justitiei americane in cazul mortii lui Paul Walker: Porsche nu este de vina pentru tragicul accident

TheLadBible | acum 1 an 10 luni
Decizia justitiei americane in cazul mortii lui Paul Walker: Porsche nu este de vina pentru tragicul accident

Un judecator american a dat verdicul in dosarul intentat dupa moartea lui Paul Walker impotriva Porsche. Apropiatii actorului au acuzat constructorul de masini ca modelul in care acesta si-a pierdut viata nu intrunea toate conditiile de siguranta.

Vaduva lui Roger Rodas, Kristine, a pierdut procesul cu Porsche. Acesta a acuzat constructorul dupa moartea sotului ei ca modelul in care acesta si-a pierdut viata nu intrunea toate normele de siguranta.

Judecatorul Philip S. Gutierrez a decis ca accidentul a fost produs in urma unei erori umane si nu a unei defectiuni a masinii in care Rodas si Paul Walker se aflau.

Procesul a fost intentat de Kristine Rodas, sotia lui Roger Rodas, soferul masinii in care Paul Walker a decedat.

De asemenea, Meadow Walker, fiica fostului actor, a intentat si ea un proces dupa moartea tatalui sau.

"Dosarele sunt diferite. Unul a fost intentat in numele lui Roger Rodas, soferul masinii Porsche Carrera GT, care a murit pe loc. Celalalt a fost intentat de Meadow, pentru ca Paul a supravietuit coliziunii, insa a murit ars de viu din cauza defectelor de fabricatie", a spus Jeff Milam, avocatul lui Meadow Walker.

 

A photo posted by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Citeste mai multe despre: Paul Walker, Fast and Furious, Furios si Iute,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri