Fiica lui Paul Walker a primit 10 milioane de dolari in urma mortii celebrului actor

Esquire | acum 1 an 10 luni
Fiica lui Paul Walker a primit 10 milioane de dolari in urma mortii celebrului actor

Meadow Walker a primit 10,1 milioane de dolari in urma unei intelegeri cu firma care i-a apartinut lui Roger Rodas, soferul masinii in care Paul Walker a murit.

Mewadow Walker, in varsta de 17 ani, a primit 10,1 milioane de dolari in urma mortii tatalui sau. Fiica fostului actor din serie Furios si Iute a incheiat o intelegere cu firma care i-a apartinut lui Roger Rodas, si el mort in accidentul groaznic petrecut pe 20 noiembrie 2013.

Aceasta mai are un proces impotriva Porsche, acuzand compania ca masina in care Paul Walker si-a pierdut viata nu intrunea normele de siguranta. In dosar se noteaza ca actorul a supravietuit accidentului, insa a ramas incarcerat in masina si a ars de viu.

Banii primiti de Meadow sunt o parte din suma pe care tatal sau ar fi putut sa o primeasca pentru un nou rol.

"Prin aceast lucru, compania si-a asumat partial responsabilitatea pentru accident. Vom merge in instanta si impotriva Posche si vom demonstra ca vehicului nu indeplinea normele de siguranta", a spus avocatul tinerei.

De asemenea, fosta companie a lui Roger Rodas a intentat un proces impotriva Porsche, insa a pierdut cazul.

Citeste mai multe despre: Paul Walker, Fast and Furious, Furios si Iute,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri