Filmul la premiera caruia oamenii au lesinat in sala

DeBarbati | acum 1 an 4 luni
Filmul la premiera caruia oamenii au lesinat in sala

Un film care a avut premiera la Festivalul International de Film de la Toronto a starnit rumoare. La premiera, mai multor spectatori li s-a facut rau, astfel ca paramedicii au fost chemati de urgenta.

Filmul cvasianonimei (pana acum) Julia Ducournau, Grave (Raw), a starnit o multime de controverse la Toronto. Acesta abordeaza un subiect greu: canibalismul.

Potrivit The Hollywood Reporter, mai multor spectatori li s-a facut rau in timpul filmului, lucru confirmat si de directorul Festivalului de la Toronto, Ryan Werner.

Filmul de limba franceza al regizoarei Julia Ducournau o urmareste pe Justine, o tanara vegetariana, studenta la Facultatea de Medicina Veterinara. In urma unui ritual bizar de la facultate, aceasta ajunge sa nu-si mai poata stapani pornirile.

"Vreau sa vad reactiile oamenilor, vreau sa vad cand si unde reactioneaza. Sunt foarte curioasa. Sunt o mare fana a filmelor de groaza", a spus Ducournau.

Citeste mai multe despre: Raw, Grave, Julia Ducournau, Toronto, Festivalul de la Toronto,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri