Finalul unui nou capitol: Daniel Craig nu va mai fi James Bond in urmatorul film. Actorul va juca intr-un serial

TheLadBible | acum 2 ani 2 luni
Finalul unui nou capitol: Daniel Craig nu va mai fi James Bond in urmatorul film. Actorul va juca intr-un serial

Daniel Craig nu-l va mai interpreta pe James Bond si in urmatorul film al faimoasei serii adaptate dupa cartile lui Ian Fleming.

Daniel Craig a confirmat faptul ca nu va mai aparea in urmatorul film al seriei 007. In schimb, actorul britanic va juca intr-un serial american numit Purity.

Spectre a fost ultimul film al lui Daniel Craig ca James Bond, dupa ce acesta a mai aparut in Casino Royale, Quantum of Solace si Skyfall.

Craig a ales un mod cu totul inedit pentru a da stirea, spunand: "Uitati cum sta treaba, ma doare in cot. Le urez multa bafta".

La noul sau "job", Daniel Craig va interpreta personajul Andreas Wolf, cel care o ajuta pe Purity sa isi gaseasca tatal.

Serialul va fi produs de cel care a facut si The Girl With The Dragon Tattoo, in care Daniel Craig a aparut de asemenea.

Purity ar putea fi difuzat de Showtime, Netflix, Amazon sau FX. Cele patru concurente de pe piata media americana se bat pentru drepturile pentru serial.

Citeste mai multe despre: Daniel Craig, James Bond, 007, Ian Fleming,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri