O tara invecinata cu Romania l-a declarat pe Steven Segal "pericol pentru securitatea nationala"

DeBarbati | acum 10 luni 11 zile
O tara invecinata cu Romania l-a declarat pe Steven Segal

Celebrul actor Steven Segal a fost interzis in Ucraina, dupa ce autoritatile l-au declarat "pericol pentru siguranta nationala".

Actor faimos pentru filmele sale de actiune, Steven Segal a fost declarat "pericol pentru siguranta nationala a Ucrainei". Acesta a fost interzis in tara vecina.

Autoritatile din Ucraina i-au interzis lui Steven Segal sa calce pe teritoriul tarii pentru o perioada de 5 ani. Decizia a fost argumentata in urmatorul fel: "Persoana in cauza a comis actiuni periculoase la nivel social, care vin in contradictie cu interesele nationale si cu securitatea teritoriala a Ucrainei".

Steven Segal a primit cetatenia rusa recent. Rusia si Ucraina se afla in relatii extrem de incordate, din cauza conflictului din Bazinul Donbass. Autoritatile de la Kiev acuza Rusia de implicare si sprijinire a rebelilor separatisti si reclama in continuare anexarea Crimeei.

Steven Segal este un prieten nu doar al lui Vladimir Putin, insa si al lui ALexander Lukashenko, presedintele Belarusului, si al lui Ramzan Kadyrov, liderul Ceceniei.

Citeste mai multe despre: Steven Segal, Ucraina, Rusia,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri