Primul interviu dat de Macaulay Culkin in 10 ani. Actorul vorbeste in premiera despre legenda ca "arunca 6.000 lunar pe heroina"

DeBarbati | acum 2 ani 6 luni
Primul interviu dat de Macaulay Culkin in 10 ani. Actorul vorbeste in premiera despre legenda ca

"Nu, nu am cheltuit 6.000 dolari lunar pe heroina". Macaulay Culkin, actorul faimos pentru rolul din Singur Acasa, a vorbit pentru prima data in 10 ani intr-un interviu.

Ramas faimos pentru rolul lui Kevin McCallister, pustiul care ii teroriza pe hotii care il urmareau prin oras, Macaulay Culkin a intrat in ultimii ani intr-un con de umbra. Acesta nu a mai jucat in filme, iar multe dintre aparitiile sale publice aratau un om care se confrunta cu diverse probleme. Din acest motiv, tabloidele au scris ca acesta s-a confruntat cu o grava dependenta de droguri, apoi ca ar fi bolnav.

In ciuda numeroaselor zvonuri despre viata sa, Culkin nu a vrut sa vorbeasca, insa a acceptat in cele din urma sa o faca.

"Nu, nu m-am drogat si nu am cumparat heroina de 6.000 de dolari lunar. M-au afectat diversele zvonuri si modul in care ele au fost ambalate, intr-o incercare de a ma compatimi", a spus el, intr-un interviu publicat de cotidianul The Guardian.

Culkin si publicistul sau au lasat de inteles ca acesta va reveni, dar actorul nu are inca planuri concrete. Acesta se ocupa deocamdata de proiectul Pizza Underground, o trupa de comedy rock din care face parte.

"A fost ca una dintre ideile alea pe care le ai cand esti beat, apoi te trezesti si o uiti. Vorbim de comedie. Avem un album in lucru si un vinyl. Va fi gratis, ca un cadou facut de noi lumii", a mai spus el.

Macaulay Culkin spune ca vrea o viata lipsita de paparazzi si oameni care il sufoca, precum si de camere care sa-l fotografieze la fiecare pas.

Citeste mai multe despre: Macaulay Culkin, Home Alone,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate