Sezonul 7 din Game of Thrones va avea premiera mai tarziu decat seriile precedente. Anuntul facut de HBO

DeBarbati | acum 2 ani 6 luni
Sezonul 7 din Game of Thrones va avea premiera mai tarziu decat seriile precedente. Anuntul facut de HBO

Au trecut doar 21 de zile de la incheierea seriei a 6-a din Game of Thrones, insa fanii nu mai au rabdare pana la sezonul cu numarul 7. Din nefericire, asteptarea va fi mai lunga decat se credea.

Finalul cu adevarat "nebun" al sezonului al 6-lea din cel mai vizionat serial de televiziune i-a lasat pe fani cu multe intrebari. Fara sa dam spoilere, episodul cu numarul 10 din sezonul al 6-lea a adus in discutie cateva teorii care au stranit zeci, sute de mii de comentarii pe retelele de socializare.

Din nefericire, raspunsul la intrebarile fanilor si la diversele teorii si ipoteze aparute va veni mai tarziu decat se credea.

Casey Bloys, seful de programe al HBO, a anuntat ca seria a 7-a a serialului ecranizat dupa seria de carti A Song of Ice and Fire, scrisa de George R. R. Martin, va reveni nu in primavara lui 2017, ci cateva luni mai tarziu, in vara.

Producatorii serialului au fost nevoiti sa inceapa filmarile mai tarziu din cauza conditiilor meteorologice. Mai exact, acestia trebuie sa filmeze intr-o regiune cu zapada si au ales Islanda, precum si Irlanda de Nord si Spania pentru alte secvente.

"Acum, ca a venit iarna in serial, producatorii David Benioff si D. B. Weiss au simtit ca trebuie sa mai astepte putin inceperea filmarilor, totul din pricina vremii. Serialul nu va debuta asa cum a facut-o pana acum, ci va avea premiera vara", a spus Bloys.

Citeste mai multe despre: George R. R. Martin, Game of Thrones, Urzeala Tronurilor,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate