Transformarea actorului din Star Wars in doar 21 de zile: John Boyega va fi mai musculos in urmatoarele doua parti

Business Insider | acum 2 ani 4 luni
Transformarea actorului din Star Wars in doar 21 de zile: John Boyega va fi mai musculos in urmatoarele doua parti

John Boyega s-a lansat in filme mai putin cunoscute precum Junkhearts, Half of a Yellow Sun ori Imperial Dreams, insa a cunoscut adevarata faima odata cu aparitia in Star Wars: The Force Awakens.

Un nume care nu spunea nimic pana mai acum cateva luni, John Boyega este de acum unul dintre rasfatatii Hollywoodului. Actorul din Star Wars, care il interpreteaza pe "Finn" a devenit cunoscut in intreaga lume.

Actorul, care va aparea si in urmatoarele doua parti ale seriei, a acordat recent un interviu pentru British Vogue, acesta explicand cum a ajuns sa joace in film, dar si cum s-a pregatit pentru rol.

"A fost nevoie sa fac ceva sport si cred ca va trebui sa merg mult mai des la sala pe viitor, pentru urmatoarele aparitii", a spus el.

Boyega s-a pregatit cu antrenorul Corey Calliet, cel care l-a adus intr-o forma extraordinara si pe Michael B. Jordan pentru rolul din Creed.

"Am vrut sa arate ca Michel si exact asta mi-a spus", a dezvaluit si antrenorul sau.

Pentru a-si intra cat mai rapid in forma, Calliet i-a facut lui Boyega un program de 21 de zile extrem de riguros, incepand de la dieta si pana la antrenamente.

Acesta s-a antrenat in fiecare zi: a inceputziua cu 15 minute de alergare in panta pe banda, apoi a facut exercitii de impins pentru piept. Au urmat tractiunile si alta runda de alergare pe scari de aceast data. La final, actorul a facut indreptari cu haltera.

"John nu se antrenase niciodata cu greutati, dar am fost impresionat pentru ca are totusi potential. Daca producatorii imi vor permite, il voi aduce intr-o forma mult mai buna: va fi cel mai aratos actor pe care l-ati vazut in Star Wars", a mai spus antrenorul.

 

@mrcalliet YOUR way or the highway! #Lifechanger #sculpts&builds

A photo posted by @john_boyega on

 

#manoftheworld

A photo posted by @john_boyega on

Citeste mai multe despre: Star Wars, John Boyega,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate