IREAL: Un Porsche Cayenne de 100.000, "tarat" 11 kilometri de un TIR. VIDEO

StirilePROTV | acum 3 ani 7 luni
accident

Intr-un mod aparent inexplicabil, un bolid de peste 100.000 de euro a sfarsit agatat de bara din spate a unui TIR. Cursa a continuat pe o distanta de mai bine de 11 kilometri pe o autostrada aglomerata.

Incidentul s-a petrecut in China, in provincia Jiangxi, acolo unde soferul unui Porsche Cayenne si-a agatat masina in bara din spate a unui camion, scrie Daily Mail.

Intreaga scena a fost filmata de ceilalti participanti la trafic, de pe autostrada aglomerata, care au incercat in repetate randuri sa il semnalizeze pe soferul TIR-ului despre faptul ca in spatele lui este prins un alt autoturism.

“Mi-am dat seama ca se intampla ceva atunci cand am auzit claxoane in jurul meu. Am vazut cum un alt sofer care circula pe cealalta banda si-a lasat geamul jos si imi striga ceva, dar nu am auzit nimic. Dupa aceea, a inceput sa imi faca semne in spate. Am crezut ca imi spune sa maresc viteza, lucru pe care l-am si facut”, a explicat Xiong Feng, soferul in varsta de 45 de ani care se afla la volanul tirului.

Incidentul a fost sesizat si de Jian Yeh care atunci cand s-a apropiat de bolidul din spatele tirului a observat cu mirare ca cele doua sunt lipite.

“Spre surprinderea mea mi-am dat seama ca ceva gras se intamplase”, a povestit Jian Yeh.

Citeste mai mult pe Stirileprotv.ro

Citeste mai multe despre: accident, Porsche Cayenne,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate