In pofida temperaturilor joase din timpul noptii, nu ingheata niciodata complet: Unul dintre cele mai frumoase lacuri formate in cratere vulcanice! VIDEO

Agerpres | acum 2 ani 10 luni
Licancabur

Licancabur, lac vulcanic aflat la granița dintre Chile și Bolivia.

Vulcanul Licancabur se evidențiază prin forma sa, un con de mare înălțime din Anzii Cordilieri, și prin interesul arheologic și antropologic pe care îl trezesc ruinele ce amintesc de vremea incașilor.

Lacul se află în craterul vulcanului și, în pofida temperaturilor joase din timpul nopții, nu îngheață niciodată complet.

Excursioniștii au nevoie de o anumită pregătire pentru a rezista la înălțime (vulcanul se află la 5.920 metri), dar efortul lor este recompensat din plin de priveliștea lacului.

Citeste mai multe despre: Licancabur,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri