Arctic Monkeys, marea invingatoare la Brit Awards 2014. Vezi lista castigatorilor: VIDEO

Mediafax | acum 4 ani 2 luni
Arctic Monkeys

Arctic Monkeys a fost marea învingătoare la gala Brit Awards 2014, care a avut loc miercuri, la O2 Arena din Londra, câştigând premiul pentru cel mai bun album, cu materialul discografic "AM", dar şi trofeul pentru cel mai bun grup britanic.

Albumul "AM", cel de-al cincilea al formaţiei Arctic Monkey, a ajuns pe primul loc în topurile britanice în septembrie 2013 - Arctic Monkeys devenind astfel prima trupă independentă care a ajuns să ocupe prima poziţie în topuri cu toate cele cinci albume lansate până în prezent, conform contactmusic.com.

Pe lângă premiul pentru cel mai bun album, Arctic Monkeys, care a deschis gala interpretând piesa "R U Mine?" a câştigat premiul pentru cel mai bun grup britanic.

"Muzica rock and roll pare că intră uneori într-un con de umbră. Dar nu va muri niciodată şi trebuie să vă împăcaţi cu ideea", a spus solistul trupei, Alex Turner, la înmânarea premiului.

Arctic Monkeys

Trupa One Direction, fostă câştigătoare a concursului "X Factor" în 2013, a primit pentru a doua oară consecutiv premiul Global Success Award, ca recunoaştere a succesului său pe plan internaţional, şi premiul pentru cel mai bun videoclip britanic, acordat în urma votului fanilor, pentru piesa "Best Song Ever".

Ceilalţi artişti care completează lista câştigătorilor sunt Bastille (cel mai bun cântăreţ debutant), Ellie Goulding (cea mai bună cântăreaţă solo britanică), David Bowie (cel mai bun cântăreţ solo britanic), Lorde (cea mai bună cântăreaţă internaţională), Bruno Mars (cel mai bun cântăreţ internaţional), Daft Punk (cel mai bun grup internaţional) şi "Waiting All Night" - Rudimental (cel mai bun single britanic).

La gala Brit Awards de miercuri seară au susţinut recitaluri Beyoncé, Bruno Mars, Bastille, Lorde şi Katy Perry.

Citeste mai multe despre: Arctic Monkeys,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri