"Beat dimineata" si cum a inceput de fapt totul: SPEAK raspunde la cateva intrebari + video official

DeBarbati | acum 5 ani 6 luni
speak - 3

Am reusit sa stam putin de vorba cu Speak, cine este si mai ales de unde vine "Beat dimineata", mai jos:

Cine este Speak de fapt, cum a inceput totul?

Speak este de fapt Stefan Sprianu, nascut in Bacau, pe 24 octombrie 1986: artist/performer pe scena, om simplu dupa ce isi termina concertul. Totul a inceput ca un hobby prin 2003-2004, dar sincer nu mai tin minte exact momentul in care am facut primul instrumental. :)

Cand compui de unde pleci, de la muzica, de la versuri....?

Ma poate inspira orice: oamenii din jurul meu, trairile interioare, diverse intamplari, etc. Nu exista o regula de la care pornesc, cred ca lucrurile se leaga si se influenteaza neconditionat. :)

Care este povestea din spatele piesei Beat Dimineata?

Povestea este cea descrisa in versurile piesei. :) Dupa un ultim telefon dat la o ora nu tocmai potrivita, mi-am dat seama ca am facut treaba asta de mai multe ori si ca de fapt nu sunt singurul care o face.


Poveste-ne cum a fost la filmarea clipului, care a fost cel mai greu moment?

Cred ca cel mai greu mi-a fost sa ma arunc in piscina. Apa era foarte rece si ulterior a trebuit sa filmez cu hainele ude aproape o jumatate de zi, pentru a respecta cronologia intamplarilor din poveste.

Ce artist te inspira cel mai mult si de ce?

Nu am un artist preferat, am mai multi artisti care ma inspira - Bruno Mars, Will.i.am, John Legend, Usher, Jay Z, Ludacris.

Unde te gasim de obicei: Facebook, Twiter?

Ma puteti gasi pe Facebook, pe pagina mea oficiala: www.facebook.com/speakofficial, pe Instagram - Iamspeak si pe Twitter - Speak One. Cat despre YouTube, va recomand sa-mi urmariti activitatea pe canalul HaHaHa Production.

speak - 2

Care este pana acum cel mai drag loc in care ai cantat, unde te-ai simtit cel mai bine?

Hmmm... Am cantat in foarte multe locuri frumoase si pline de oameni primitori. Cred insa ca zona Moldovei ma atrage in mod deosebit, bineinteles, asta pentru ca sunt nascut si crescut acolo.

Da din casa ceva nou! La ce lucrezi acum, ce mai pregatesti?

Lucrez la mai multe piese in prezent, dar ceea ce va pot spune sigur este ca urmatorul meu single, care va fi lansat in toamna, este gata si este o colaborare cu un nume foarte cunoscut din industria muzicala.

Citeste mai multe despre: speak, hahaha production, muzica, artisti,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate