Tarja Turunen, Regina rock-ului simfonic la Bucuresti GALERIE FOTO

StirilePROTV | acum 4 ani 4 luni
Tarja Turunen - 1
  • Tarja Turunen - 1
  • Tarja Turunen - 2
  • Tarja Turunen - 3
  • Tarja Turunen - 4
  • Tarja Turunen - 5
  • Tarja Turunen - 6
  • Tarja Turunen - 7
  • Tarja Turunen - 8
  • Tarja Turunen - 9
  • Tarja Turunen - 10

Primita cu flori, soprana le-a multumit romanilor pentru dragostea lor coborand de pe scena in mijlocul multimii.

Supranumita Regina rock-ului simfonic, Tarja Turunen, fosta solista a trupei rock Nightwish, a revenit in Romania pe 4 noiembrie la Sala Palatului pentru un concert extraordinar in care a reusit din nous a ii emotioneze pe romani. Parte din turneul mondial Colours in the Road, care promoveaza cel maio recent album al solistei, intitulat Colours in the Dark, concertul de la Bucuresti a fost pentru fanii Tarjei mai mult decat un spectacol. A fost o revelatie, o supradoza de energie si entuziasm, o seara plina de emotie, un vis devenit realitate.

Zambitoare, plina de viata si intr-o forma de invidiat, artista finlandeza si-a facut aparitia pe scena in apaluzele fanilor care au umplut Sala Palatului si care, pana la finalul concertului, au cantat, au dansat, au dat din cap si au trait fiecare melodie, de la copii de cativa ani, pana la cei trecuti de mult de prima tinerete. “Buna seara, Bucuresti! Va multumesc", a spus Tarja la inceputul show-ului ei exploziv, cerandu-si scuze mai apoi ca nu stie mai multe cuvinte in limba romana.

Cu vocea sa de aproape 3 octave, soprana care imbinat perfect in stilul unic duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice, i-a cucerit inca odata (daca mai era nevoie) pe toti cei prezenti la Sala Palatului, iar spectacolul in care instrumentele clasice s-au imbinat perfect cu chitara electrica, basul sau tobele, au dat lirismului o alta dimensiune, atat pentru iubitorii rock-ului si muzicii clasice deopotriva.

Primita cu flori, soprana le-a multumit romanilor pentru dragostea lor coborand de pe scena in mijlocul multimii. A cantat cu fanii, a dat mana cu ei, le-a zambit cald, a primit emotionata florile si declaratiile de dragoste ale romanilor, a facut poze cu cei care au inconjurat-o in timp ce isi facea drum prin multime spre scena si chiar i-a pe unii dintre admiratori. Dincolo de emotiile transmise de pe scena, unde a iumbinat in stilul unic duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice si dincolo de energia molipsitoare, dincolo de bucuria de a o surprinde in cele mai dinamice momente, gratie faptului ca artista le-a permis spectatorilor sa vina la concert cu camera foto, ramane amintirea unui spectacol unic si promisiunea facuta de Regina rock-ului simfonic de a se intoarce in Romania.

In deschiderea show-ului sustinut de Tarja, “incalzirea” au facut-o tinerii din trupa ruseasca de Nu Art Metal, Crimson Blue, cu un amestec de nu metal si alternative, cu voce feminina si o influenta de metal progresiv.

Citeste mai multe despre: Tarja Turunen, rock, muzica, concert, sala palatului,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate