1 milion de oameni s-au uitat la acest clip dintr-un bar din Marea Britanie! Trick-shot-ul de 152 metri pe care trebuie sa-l vezi

BBC | acum 1 an 3 luni
1 milion de oameni s-au uitat la acest clip dintr-un bar din Marea Britanie! Trick-shot-ul de 152 metri pe care trebuie sa-l vezi

Au avut nevoie de 11 ore pentru a pune la cale acest trick shot!

Un bar din Bristol, Marea Britanie, a pus la cale un scenariu incredibil folosind bile de biliard si snooker, tac-uri si mesele din bar. Cei de la Allstar Sports Bar au inregistrat apoi lovitura iar clipul a devenit viral!

Cei de la BBC scriu ca 1 milion de oameni au vazut clipul in primele 24 de ore dupa ce a fost postat! Managerul barului, Shane O'Hara, si asistentul sau, Tom Woolman, au fost cei care au inregistrat lovitura.

Pentru a inregistra trick shot-ul care s-a intins pe durata a 2 minute si pe o distanta de 152 de metri ei au avut nevoie de 11 ore de pregatire!

 

Citeste mai multe despre: bar,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri