A ghicit numerele la loto de 7 ori si dezvaluie patru reguli de aur ale jocului:

Pro TV | acum 4 ani 11 luni
loto

Un barbat din Orlando, Florida, care a castigat pana acum de 7 ori la loterie premiul cel mare, impartaseste cateva din secretele sale pentru a nimeri numerele castigatoare.

Richard Lustig a castigat pana acum de sapte ori premiul cel mare si sustine hotarat ca “norocul n-are nimic de-a face cu asta”.

El ii sfatuieste pe toti cei care joaca la loto sa trateze totul ca pe un job sau o investitie si sa joace in fiecare saptamana. “Sa joci istet” inseamna sa ai, totusi, un buget in care sa te incadrezi si sa nu cumperi mai multe bilete decat iti permiti. “Nu vrei sa te trezesti in fiecare joi (n.r. ziua cand se afla numerele castigatoare) si sa-ti dai seama ca esti un ratat si sa nu mai stii ce sa faci ca sa pui la loc banii irositi”.

Exista patru reguli de care orice jucator serios la loto ar trebui sa se tina, a dezvaluit Richard Lustig, 61 ani, fost cantaret si tobosar, la emisiunea “Good Morning America”, scrie huffingtonpost.com.

- Alege-ti singur numerele, nu lua bilete cu numere aleatorii, de la agentie.

- Cerceteaza daca numerele tale au mai castigat vreodata

- Alege-ti 10 seturi de numere norocoase si foloseste-le de cate ori cumperi bilete

- Cumpara cat de multe bilete iti permiti – dar nu depasi bugetul.

Cu sumele castigate la loto, in total peste 1 milion de dolari, Richard si-a cumparat o casa in valoare de 350.000 de dolari, o motocicleta Harley Davidson, 25.000 $, si o masina Jaguar in valoare de 80.000 $.


Chiar si cu sfaturile lui Richard Lustig, probabilitatea de a castiga la loto este extrem de mica. In mod normal, exista o sansa din peste 9 milioane ca cineva sa castige premiul cel mare, scrie incont.ro.

Citeste mai multe despre: Richard Lustig,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri