Farsa facuta unei blonde care cauta barbati cu bani! Ce i-a facut un barbat imbracat in pijama

youtube.com | acum 2 ani 11 ore
A incercat sa agate o blonda imbracat in pijama! Reactia femeii cand a venit la ea un tip cu o masina de lux

Clip denumit "cum sa pacalesti o femeie care cauta barbati cu bani ca un boss" a devenit viral.

Un Youtuber face senzatie cu o farsa postata pe internet. In startul clipului, barbatul se duce sa invite la o intalnire o fata atragatoare imbracat in pijama. Femeia il respine rapid, spunandu-i ca are iubit.

La 10 minute distanta, un al doilea barbat imbracat in costum parcheaza langa terasa la care se afla blonda intr-o masina de lux. Acesta s-a dus la aceeasi femeie si a invitat-o la intalnire.

Surpriza! Femeia i-a spus ca nu este implicata intr-o relatie si ca ar vrea sa mearga alaturi de el la o intalnire! Pentru ca razbunarea sa fie perfecta, primul barbat, cel in pijama, apare din nou in peisaj si ii spune femeii ca este seful barbatului imbracat la costum.

Intentiile femeii devin clare in acel moment - uita de barbatul imbracat la costum si caruia ii acceptase invitatia, mergand dupa celalalt care se suise in masina de lux.

 

Citeste mai multe despre: masina lux, farsa, Youtube,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri