A luat o amenda de 250 de dolari, dar a ajuns sa cheltuie 100.000 pentru a-si face dreptate. Povestea unui sofer din Australia

News.com.au | acum 2 ani 1 luna
A luat o amenda de 250 de dolari, dar a ajuns sa cheltuie 100.000 pentru a-si face dreptate. Povestea unui sofer din Australia

Un irakian stabilit in Queensland, Australia, socheaza prin lupta sa impotriva autoritatilor. Acesta a luat o amenda de circulatie de 250 de si a ajuns sa cheltuie 100.000 pe avocati

Mustafa Al Shakarji, un irakian care a emigrat in Australia, uimeste prin incapatanarea sa de a-si face dreptate in lupta cu Politia Rutiera din Queensland.

Acesta a luat o amenda de circulatie pentru viteza si a fost nevoit sa plateasca 250 de dolari australieni (180 dolari americani). Irakianul, care detine si cetatenie australiana, a considerat insa amenda incorecta si a facut contestatie.

Politia sustine ca l-a surprins pe acesta cu aparatul radar in timp ce mergea cu 88 km/h intr-o zona in care limita era de 60 km/h. Totusi, acesta spune ca avea mai putin.

Din acest motiv, Al Shakarji a facut contestatie si si-a angajat avocati pentru a-si face dreptate in instanta. In mod incredibil, acesta a ajuns, insa, sa cheltuie 100 de mii de dolari australieni in ultimii 3 ani.

Acesta admite ca familia ii spune ca e "nebun".

"Chiar si familia mea imi spune sa renunt la cei 250 de dolari si sa uit totul, dar nu pot", a spus acesta in presa australiana.

Pana acum, acesta s-a prezentat de cinci ori in fata instantei de judecata, dar nu a reusit sa castige procesul. Spera, totusi ca il va castiga si ca "se va face dreptate".

Citeste mai multe despre: Australia, Queensland,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri