A mancat cate o pizza in fiecare zi din 2015! Motivul impresionant pentru care acest barbat a facut acest lucru

Instagram | acum 2 ani 3 luni
A mancat cate o pizza in fiecare zi din 2015! Momentul impresionant pentru care acest barbat a facut acest lucru

1 an, 365 de zile, 365 de cutii de pizza. Totul pentru o cauza nobila.

Kyle Feeny, un barbat de 23 de ani, si-a propus pe 1 ianuarie 2015 sa manance cate o pizza in fiecare zi pana in 2016! "Anul pizza" a fost atent documentat cu postari amuzante pe contul sau de Instagram.

Barbatul din New York nu a facut acest lucru doar pentru amuzament si pentru a strange fani pe Instagram - a strans 10.000 de dolari pentru o fundatie care ajuta autistii.

Varul lui Kyle, Robert, a fost diagnosticat cu autism cand era doar copil iar Kyle si familia lui doneaza constant pentru cercetari in domeniu.

 

 

A video posted by Kyle Feeney (@team_pizza_365) on

 

Kyle a promis la inceputul anului si ca isi va tatua o felie de pizza pe posterior daca va atinge obiectivul campaniei pana la sfarsitul anului. Si a facut-o! Kyle si-a propus ca anul 2016 sa fie "anul fitness".

A mancat cate o pizza in fiecare zi din 2015! Momentul impresionant pentru care acest barbat a facut acest lucru

Citeste mai multe despre: Kyle,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri