A suferit un soc cand iubita i-a spus ca e insarcinata! Motivul pentru care si-a iesit din minti

Daily Star | acum 2 ani 1 luna
A suferit un soc cand iubita i-a spus ca e insarcinata! Motivul pentru care si-a iesit din minti

Barbatul nu dorea sub nicio forma sa devina tata.

Un barbat de 37 de ani din Marea Britanie (al carui nume nu a fost dezvaluit) trece printr-o situatie neasteptata - iubita lui i-a spus ca este insarcinata in 2 luni. Problema este ca barbatul si-a facut o vasectomie in urma cu multi ani, scrie Daily Star!

"Cand aveam 21 de ani, m-am operat dintr-un impuls. Toata familia imi spunea ca voi regreta cand voi deveni mai matur insa, la 16 ani distanta, tot nu regret" spune barbatul care si-a confruntat iubita, acuzand-o ca l-a inselat.

"Ea insista ca este copilul meu dar mi-e greu sa o cred. Ea iesea destul de mult in oras in acea perioada asa ca e posibil sa fi fost cu altcineva. Am cautat pe Google despre vasectomie si are o eficienta de 99% asa ca exista o sansa mica sa spuna adevarul. Dar nu sunt convins de povestea ei" spune barbatul care are de gand sa faca un test ADN pentru a vedea daca este copilul lui.

Citeste mai multe despre: sarcina,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri