Actorul Kit Harington a raspuns la cea mai mare enigma din Game of Thrones! Ce se intampla cu Jon Snow

BBC | acum 2 ani 2 luni
Actorul Kit Harington a raspuns la cea mai mare enigma din Game of Thrones! Ce se intampla cu Jon Snow

De mai bine de jumatate de an, fanii serialului isi pun aceasta intrebare. Fanii cartilor isi pun aceasta intrebare din 2011!

Inca de la ultimul episod al sezonului de pe 14 iunie, fanii serialului Game of Thrones, adaptarea cartilor din seria A Song of Ice and Fire a lui George RR Martin, intrebarea tuturor a fost: ce se va intampla cu Jon Snow?

Daca nu ati vazut serialul si n-ati citit cartile, nu continuati sa cititi.

In episodul: Mother's Mercy, Jon Snow este ucis de catre membrii Night's Watch. Fanii si presa au tot incercat sa afle detalii despre soarta acestuia, inclusiv daca a fost vazut la filmarile pentru noul sezon ce va incepe in luna aprilie.

Ei bine, chiar actorul care a interpretat rolul lui Jon Snow de la primul sezon, Kit Harington, este cel care incearca sa opreasca dezbaterile pe subiect.

"Tot ce va pot spune este ca Jon Snow este mort" le-a spus el celor de la BBC Breakfast. "A murit la sfarsitul sezonului trecut". Cand a fost intrebat insa de o posibila revenire a acestuia, mai ales in urma speculatiilor legate de vrajitoarea Melisandre, Harington a fost vag.

"Cine stie? Trebuie sa asteptam sa vedem. Va fi un sezon foarte tare, asa mi-a fost creata impresia" a mai spus actorul de 29 de ani cel care spune ca nici alte personaje importante nu sunt in siguranta: "A fost o tema a show-ului si cred ca asta il face atat de entuziasmat, asta iubesc oamenii la el. Nu exista siguranta aici, nu exista niciun personaj principal care sa fie ferit".

Citeste mai multe despre: Game of Thrones, Kit Harington,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri