Actorul Tom Hardy a luat la fuga un hot prin Londra: "Era ca un super-erou!" Ce se intamplat cand l-a prins

The Sun | acum 7 luni 21 zile
Actorul Tom Hardy a luat la fuga un hot prin Londra:

Celebrul actor de la Hollywood a oferit un ajutor major politiei.

Actorul britanic Tom Hardy a fost vazut in timp ce alerga suspectul unui jaf aproape de casa sa din Richmond din sud-vestul Londrei. Conform unui martor, Hardy "a trecut in modul de super-erou" si l-a pus la pamant pe barbat pentru ca apoi sa verifice daca este inarmat.

Conform celor de la The Sun, in momentul in care l-a prins pe suspect, Hardy a spus: "L-am prins pe nenorocit!" Cu ajutorul lui Hardy, doi suspecti au fost prinsi in legatura cu un jaf. Martorul a dezvaluit ca doi barbati au trecut pe rosu inainte sa loveasca un Mercedes in valoare de 60.000 de euro.

"Tom probabil se plimba pe strada. A plecat glont dupa unul dintre ei si parea furios. L-am intrebat pe Tom ce s-a intamplat si mi-a spus ca l-a urmarit prin gradina si l-a prins imediat dupa coltul blocului" a povestit Arun Pullen.

Tom Hardy, 39 de ani, este cunoscut pentru filme precum The Dark Knight Rises sau The Revenant si a fost recent co-regizor si actor principal in serialul de succes Taboo.

Citeste mai multe despre: Tom Hardy,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri