Adi Mutu, un romantic incurabil...la a treia casnicie. Ce cadou i-a facut sotiei sale, Sandra, de Valentine's Day

Sport.ro | acum 2 ani 2 luni
Adi Mutu, un romantic incurabil...la a treia casnicie. Ce cadou i-a facut sotiei sale, Sandra, de Valentines Day

"Draga mea, pretuiesc caldura dragostei cu care ma invaluiesti. Primul an a fost magic, iar urmatorii vor fi la fel. Aniversare placuta, iubirea mea", e mesajul postat de Mutu pe Instagram, de Valentine's Day.

Mutu traieste o poveste de dragoste alaturi de Sandra, fosta Bachici, cea de-a treia sotie, dupa Alexandra Dinu si Consuelo, cu care fotbalistul are 3 copii. De altfel, "Briliantul" a declarat ca doreste sa aiba un copil si cu Sandra, de preferat un baiat, pentru a "echilibra balanta", Mutu avand un baiat cu Alexandra si doua fete cu Consuelo.

Cand nu este in bratele sotiei, Mutu e pe terenul de fotbal, acolo unde incearca sa intre in forma pentru a prinde lotul de Euro. Mutu a debutat la ASA in infrangerea de vineri cu Pandurii, 0-1, avand o evolutie slaba.

Adi Mutu, un romantic incurabil...la a treia casnicie. Ce cadou i-a facut sotiei sale, Sandra, de Valentines Day

Citeste mai multe despre: Adrian Mutu, Consuelo, Sandra Bachici,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri