Ads by INTERNET PROTV

Anuntul pe care il asteptau toti fanii serialului! Ce se va intampla in ultimul episod din Game of Thrones este unic

Vanity Fair | acum 21 zile 13 ore
Anuntul pe care il asteptau toti fanii serialului! Ce se va intampla in ultimul episod din Game of Thrones este unic

Mai sunt mai putin de 2 saptamani pana cand ia sfarsit asteptarea fanilor!

Sezonul 7 din serialul Game of Thrones va incepe pe 16 iulie iar acesta va inregistra mai multe premiere pentru acest show. Sezonul va avea doar 7 episoade, insa acest lucru nu inseamna ca fanii vor avea de pierdut!

Din contra, Vanity Fair a anuntat ca 3 dintre aceste episoade vor avea o durata mai mare de o ora, iar ultimul episod al sezonului va inregistra un record pentru serie: va avea o durata de 82 de minute!

Mai mult, ultimul sezon ce va fi difuzat in 2018 va avea 6 episoade de lungimea a cate un film! Toate vor avea peste 80 de minute! Conform estimarilor, sezonul 8 care va pune punct serialul va avea o durata totala de 8-9 ore!

Citeste mai multe despre: Game of Thrones,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Despre cookie-uri