Anuntul pe care il asteptau toti fanii serialului! Ce se va intampla in ultimul episod din Game of Thrones este unic

Vanity Fair | acum 9 luni 16 zile
Anuntul pe care il asteptau toti fanii serialului! Ce se va intampla in ultimul episod din Game of Thrones este unic

Mai sunt mai putin de 2 saptamani pana cand ia sfarsit asteptarea fanilor!

Sezonul 7 din serialul Game of Thrones va incepe pe 16 iulie iar acesta va inregistra mai multe premiere pentru acest show. Sezonul va avea doar 7 episoade, insa acest lucru nu inseamna ca fanii vor avea de pierdut!

Din contra, Vanity Fair a anuntat ca 3 dintre aceste episoade vor avea o durata mai mare de o ora, iar ultimul episod al sezonului va inregistra un record pentru serie: va avea o durata de 82 de minute!

Mai mult, ultimul sezon ce va fi difuzat in 2018 va avea 6 episoade de lungimea a cate un film! Toate vor avea peste 80 de minute! Conform estimarilor, sezonul 8 care va pune punct serialul va avea o durata totala de 8-9 ore!

Citeste mai multe despre: Game of Thrones,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri