Aparitie rara a lui Adrian Ilie. "Cobra" a urmarit de pe stadion FCSB - CSM Iasi. Cum arata la 43 de ani

DeBarbati | acum 8 luni 15 zile
Aparitie rara a lui Adrian Ilie.

Ajuns la 43 de ani, Adrian Ilie, fostul atacant al echipei nationale a Romaniei, prefera sa se fereasca de aparitiile publice. Neobisnuit pentru el in ultima perioada, acesta a fost insa la meciul FCSB - CSM Iasi, din Liga I.

Adrian Ilie a fost surprins in tribune la meciul dintre FCSB si CSM Iasi, disputat miercuri seara si incheiat 1-1.

Retras din activitate de mai bine de un deceniu, cel poreclit "Cobra" a aparut dupa multa vreme in vizorul camerelor, acesta urmand partida dintr-o loja VIP.

Adi Ilie s-a retras la finalul sezonului 2005/06, cand a incheiat contratul cu formatia belgiana Germinal Beerschot, pentru care nu a apucat, insa, sa joace din cauza unei accidentari.

Ilie a facut pentru o foarte scurta perioada, in 2009, parte din conducerea Stelei, dar a decis apoi sa urmeze alta cale.

13 goluri in 55 de meciuri a bifat Adrian Ilie pentru nationala Romaniei.

Aparitie rara a lui Adrian Ilie.

Citeste mai multe despre: Adrian Ilie, FCSB, Cobra, Romania, fotbal,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri