Are jumatate de MILIARD avere dar e blestemat sa sufere! Povestea cutremuratoare a lui Keanu Reeves, cel mai TRIST om de pe pamant

Sport.ro | acum 2 ani 1 luna
Are jumatate de MILIARD avere dar e blestemat sa sufere! Povestea cutremuratoare a lui Keanu Reeves, cel mai TRIST om de pe pamant

Are o avere fabuloasa dar face tot posibilul pentru a duce o viata simpla si lipsita de griji.

Cel care citeste ziarul in metrou este nimeni altul decat Keanu Reeves, un actor urias de la Hollywood pe care l-ai vazut in zeci de filme.

Keanu provine dintr-o familie cu probleme. Tatal sau a fost arestat pentru trafic de droguri, in timp ce mama sa facea cariera in striptease. Familia lui s-a mutat in Canada, iar de aici, mama lui s-a recasatorit de mai multe ori.

Actorul cu o avere de 472 de milioane de euro nu a avut noroc in dragoste. Prietena care urma sa ii devina sotie a murit chiar sub ochii lui, intr-un tragic accident de masina. Inainte sa moara in acel accident, pierduse un copil. De atunci, Keanu nu s-a mai implicat inr relatii de lunga durata si nu are niciun copil.

Este printre putinii actori de la Hollywood care nu traieste intr-o vila. “Am un apartament intr-un bloc de locuinte. Am tot ce imi trebuie, la orice ora, de ce as avea nevoie de o casa goala?”, explica Keanu Reeves.

Nici prietenii lui Keanu Reeves nu au fost mai norocosi decat prietena lui. Cel mai bun prieten al actorului, River Phonix (fratele lui Joaquin Phoenix – actor, director, producator, muzician) a murit de supradoza, in acelasi an in care tatal marelui actor a fost arestat din nou.

Sora mai mica a avut leucemie, insa a reusit sa se vindece. Drept multumire, Keanu a donat 70% din tot ce a castigat in urma filmului Matrix pentru mai multe spitale care vindeca aceasta boala cumplita.

Ciudateniile din viata lui nu se opresc aici. Keanu Reeves nu are bodyguarzi si cand este intrebat de ce este mereu suparat, acesta raspunde sec: “Trebuie sa fii fericit pentru a trai, eu pot sa traiesc si asa”

Citeste mai multe despre: Keanu Reeves,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri