Barbatul care nu are voie sa faca sex decat daca anunta politia cu 24 de ore inainte! Ce a facut si a primit aceasta pedeapsa

Daily Mirror | acum 2 ani 1 zi
Barbatul care nu are voie sa faca sex decat daca anunta politia cu 24 de ore inainte! Ce a facut si a primit aceasta pedeapsa

El este obligat si sa spuna numele femeii cu care planuieste sa faca sex!

Un barbat din York a primit interdictia de a face sex cu vreo femeie daca nu anunta politia cu 24 de ore inainte. Barbatul, al carui nume nu poate fi dezvaluit din motive legale, trebuie sa spuna si politiei din North Yorkshire numele femii cu care doreste sa aiba un act sexual.

Politia a impus si controale asupra folosirii internetului de catre barbat si acesta trebuie sa mentioneze orice device detine sau la care are acces si cu care poate merge online si sa interactioneze cu alte persoane.

Interdictia pentru barbat a fost aprobata de catre magistratura din York si este activa pana pe 19 mai. Dupa aceasta data, curtea va analiza daca interdictia va continua si pe ce perioada.

De asemenea, daca barbatul se afla in afara jurisdictiei politiei din North Yorkshire, el trebuie sa contacteze sectia responsabila in acea zona. Daca incalca aceasta interdictie, el poate fi condamnat la inchisoare pentru pana la 5 ani.

Politia a apelat la aceasta interdictie in ciuda faptului ca barbatul nu a fost condamnat pentru vreun abuz sexual. Insa deciziile de acest gen sunt luate in cazurile in care politia simte ca este necesara protejarea populatiei largi.

 

Citeste mai multe despre: sex, interdictie,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri