Bizar: motivul pentru care un turc a depus plangere impotriva sotiei sale. Totul a plecat dupa ce s-au uitat impreuna la televizor

AFP | acum 2 ani 3 luni
Bizar: motivul pentru care un turc a depus plangere impotriva sotiei sale. Totul a plecat dupa ce s-au uitat impreuna la televizor

Exasperat sa isi auda sotia jignindu-l pe presedintele Recep Tayyip Erdogan, un turc, sofer de camion, a depus plangere la politie.

Ali D., in varsta de 40 de ani, a depus plangere impotriva sotiei sale G.D, cu care s-a casatorit in urma cu 3 ani, pentru ca aceasta il injura pe presedintele Turciei atunci cand il vede la televizor.

Bizara plangere a fost relatata de cotidianul Yeni Safak, citat de AFP.

Barbatul a spus ca s-a certat cu sotia sa pe aceasta tema, iar ea i-a spus: "Inregistreaza-ma si depune plangere". Ulterior, acesta a ajuns cu o inregistrare in fata justitiei din Izmir.

"Am tot avertizat-o, am intrebat-o de ce face asta. Presedintele nostru e bun si a facut lucruri bune pentru Turcia", a spus Ali D. pentru Yeni Safak.

Presedinte al Turciei din 2014, Recep Erdogan a fost criticat pentru politica sa autoritara, iar plangerile in justitie impotriva insulelor aduse acestuia s-au inmultit conseiderabil.

"Chiar daca ar fi tatal meu cel care il injura pe presedinte, nu l-as ierta si as depunde plangere", ar mai fi spus Ali D.

Sotia barbatului turc a cerut divortul de acesta.

Citeste mai multe despre: Turcia, Recep Erdogan,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate