Cadoul facut de Floyd Mayweather fiului sau, de "Sweet Sixteen". A costat "doar" 50.000 de dolari. FOTO

DeBarbati | acum 11 luni 9 zile
Cadoul facut de Floyd Mayweather fiului sau, de

Floyd Mayweather isi rasfata fiii fara sa stea pe ganduri. Fostul pugilist, unul dintre cei mai bogati sportivi din lume, i-a facut un cadou cu adevarat excentric fiului sau de doar 16 ani.

Zion, fiul cel mic al lui Floyd Mayweather, a implinit recent 16 ani. Cu aceasta ocazie, pustiul a primit permisiunea tatalui sau pentru o petrecere "monstru", avand parte si de o mare surpriza.

Fostul pugilist i-a inmanat fiului sau cheile de la un Mercedes C-Class Coupe, in valoare de 50.000 de dolari, in ziua in care acesta a implinit 16 ani.

Anul trecut, Floyd i-a daruit o masina si lui Koraun, fiul mai mare.

Mayweather a facut o avere de circa 700 de milioane de dolari in 19 ani de cariera, iar acum ar putea reveni pentru un superfight cu irlandezul Conor McGregor.

Floyd Mayweather mai are doua fete, Iyanna si Jirah.

Cadoul facut de Floyd Mayweather fiului sau, de
Cadoul facut de Floyd Mayweather fiului sau, de
Cadoul facut de Floyd Mayweather fiului sau, de

Citeste mai multe despre: Floyd Mayweather, Zion Mayweather, Mercedes C-Class Coupe,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri