Care este varsta la care esti cel mai fericit

Telegraph | acum 2 ani 1 luna
Care este varsta la care esti cel mai fericit

Cele mai importante praguri din viata au loc dupa varsta de 30 de ani.

esi fericirea este o emotie subiectiva, cercetatorii au incercat si au reusit sa stabileasca varsta la care oamenii sunt cel mai satisfacuti de propria lor viata.

Peste 2000 de persoane au luat parte la cercetare iar psihologul DOnna Dawson a stabilit si alte praguri importante. Iata care sunt:

Cel mai sanatos: 30 de ani
Cel mai bogat: 47 de ani
Cel mai fericit: 39 de ani
Cel mai multumit cu propriul corp: 31 de ani
Cel mai fericit in cariera: 38 de ani
Cel mai bun sex: 32 de ani
Cel mai multumit de relatie: 40 de ani
Salariu de vis: 42 de ani

Asa cum se poate observa, toate raspunsurile sunt dupa 30 de ani: "Este normal, asta pentru ca am construit o fundatie inainte. Dupa 20 de ani terminam scoala, incepem o slujba, avem mai multe relatii, facem multe greseli din care invatam si ne dam seama ca ne dorim in viata.

Pana la 30 de ani suntem la punctul de apogeu din punct de vedere fizic, cariera avanseaza si suntem mai siguri de ceea ce ne dorim. Aceste lucruri aduc si increderea in sine si multumirea" spune psihologul.

Citeste mai multe despre: fericire, iubire,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri