Castiga 300.000 de euro pe saptamana, dar a refuzat sa le dea 65 de euro unor copii! Fapta revoltatoare a acestei celebritati

The Mirror | acum 2 ani 5 luni
Castiga 300.000 de euro pe saptamana, dar a refuzat sa le dea 65 de euro unor copii! Fapta revoltatoare a acestei celebritati

Jucatorul este liber de contract in acest moment.

Fost jucator la Arsenal, Manchester City sau Tottenham, Emmanuel Adebayor si-a facut o reputatie de jucator controversat. El a primit un salariu imens sezonul acesta in ciuda faptului ca nu a jucat aproape deloc!

Harry Redknapp, fostul manager al lui Tottenham, a povestit o intamplare urata cu Adebayor. Redknapp, cel care l-a adus imprumut pe Adebayor la Spurs de la Man City, le-a povestit celor de la BT Sport: "La antrenamente, cel mai prost slab jucator vinerea era amendat cu 50 de lire (65 de euro), bani care se duceau la o asociatie caritabila pentru copii.

Adebayor nu a platit amenda iar Sebastien Bassong i-a spus: Hai Ade, castigi 200.000 de lire pe saptamana si nu ai platit 50 de lire la asociatia caritabila dupa ce ai fost cel mai slab saptamana trecuta.

Adebayor i-a raspuns: nu ma insulta.. Castig 225.000 de lire pe saptamana (aprox 296.000 de euro)".

Adebayor ar putea ajunge la Crystal Palace in aceasta iarna unde este dorit de managerul Alan Pardew.

Citeste mai multe despre: Adebayor,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate