Cat va dura relatia ta? O formula matematica iti poate dezvalui acest lucru

/ Marriage Foundation | acum 2 ani 2 luni
Cat va dura relatia ta? O formula matematica iti poate dezvalui acest lucru

Cercetatorii cred ca au gasit formula pentru a identifica probabiltatea ca un cuplu sa reziste.

O noua teorie a aparut pentru a stabili cat timp va rezista un cuplu. Cercetatorii spun ca sansele cresc de la an la an. 1 din 3 cupluri vor divorta in primii 5 ani. Insa sansele scad la jumatate pentru cei care s-au casatorit intre 1996 si 2000 - doar 1 din 6 cupluri care s-au casatorit in acea perioada vor divorta.

Iar daca mergem si mai in jos, doar 1 din 8 cupluri casatorite intre 1991 si 1995 va divorta. Cu cat exista mai multe momente buna si mai multe momente proaste prin care trec impreuna doua persoane, cu atat probabilitatea sa ramana impreuna creste, spune Marriage Foundation.

"Dovezile arata ca odata cu fiecare an care trece, cresc sansele sa ramana impreuna. Acest lucru nu se va schimba chiar daca va deveni normal sa traiesti pana la 120 de ani" spune directorul Harry Benson.

Benson mai spune ca sarbatorirea a 10 ani de cuplu reprezinta un punct de cotitura. Nunta de arginte, 25 de ani, duce sansele la divort la 1 la 14. La a 30-a aniversare, probabilitatea scade la 1 la 25 si la 1 la 150 pentru cei care au fost impreuna 40 de ani.

Citeste mai multe despre: cuplu, Marriage Foundation,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri