Cea mai nebuna mana de poker pe care ai vazut-o vreodata! A pariat milioane de dolari si avea doar 7% sanse de castig! Ce s-a intamplat

youtube.com | acum 6 luni 29 zile
Cea mai nebuna mana de poker pe care ai vazut-o vreodata! A pariat milioane de dolari si avea doar 7% sanse de castig! Ce s-a intamplat

Duelul de heads-up de la masina finala World Series of Poker 2017 a fost epic!

Cel mai important turneu de poker din lume si-a aflat castigatorul! Scott Blumstein a reusit sa castige potul cel mare de 8 milioane de dolari, reusind sa-l invinga in ultima instanta pe Dan Ott. Iar mana finala a fost cu adevarat incredibila!

Blumstein a avut A 2, in timp ce Ott pleca favorit cu A 8. O serie de raise-uri au facut ca Ott sa parieze toate jetoanele pe care le mai avea. Primele 4 carti au fost favorabile lui Ott care avea in acel moment 93% sanse de castig (J, 6, 5, 7). Doar 3 carti din pachet il puteau salva pe Blumstein iar una dintre ele a venit!

Si a venit! Un doi de rosu ce i-a oferit victoria lui Blumstein, un castig de 8 milioane de dolari si bratara WSOP. 7.200 de oameni au luat startul in competitia din acest an.

"Sunt intr-o stare de soc in acest moment. In urma cu 2 saptamani eram doar un copil caruia ii place sa joace poker iar acum sunt campionul din main event. Acum ma gandesc la ultimii 6-7 si toate evenimentele care m-au dus pana in acest punct. E un vis" a spus Blumstein dupa marele succes!

 

Citeste mai multe despre: poker,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri