Cel mai nebun moment vazut vreodata in wrestling! A fost pus sa se lupte cu iubita lui! Ce a facut este incredibil

/ Bleacher Report | acum 2 ani 2 luni
Cel mai nebun moment vazut vreodata in wrestling! A fost pus sa se lupte cu iubita lui! Ce a facut este incredibil

Asta chiar nu s-a mai vazut pana acum in ring!

Joey Ryan, un wrestler cunoscut dupa ce a luptat in promotii precum Lucha Underground sau Pro Wrestling Guerrilla (PWG), a atras atentia unei lumi intregi dupa ultimul meci in ring. Asta pentru ca in partea cealalta a ringului, intr-un meci la echipe, se afla chiar iubita lui din afara ringului, Laura James.

Chiar in timpul meciului, Ryan a surprins pe toata lumea, inclusiv pe iubita lui. A luat un microfon si s-a pus in genunchi in fata ei si a cerut-o in casatorie! Desi era adversar in meci, Laura nu a avut nicio ezitare si i-a spus "Da"!

 

Cei doi s-au sarutat pentru ca Ryan apoi sa socheze din nou - a dus-o la pamant pe iubita lui iar arbitrul a numarat pana la 3! Imaginile de dupa meci arata ca Laura l-a iertat pe cel care ii este acum logodnic pentru faptul ca invns-o in meci.

 

Citeste mai multe despre: wrestling,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri