Cel mai scump Ferrari din lume este de acum in proprietatea lui Messi. Cati bani a dat pentru a-l invinge la licitatie pe Ronaldo

Sport.ro | acum 2 ani 2 luni
Cel mai scump Ferrari din lume este de acum in proprietatea lui Messi. Cati bani a dat pentru a-l invinge la licitatie pe Ronaldo

Licitatia a inceput de la suma de 20 milioane euro si a ajuns in final la 32 milioane euro, un nou record pentru un automobil.

Starul argentinian Lionel Messi este, potrivit presei din Spania, cumparatorul celui mai scump Ferrari din lume, vandut la o licitatie cu 32 milioane de euro, în cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris.

Publicatia precizeaza ca societatea Proto Organization, al carei proprietar, Alessandro Proto, a licitat pentru modelul Ferrari 335 S Spider Scaglietti, din anul 1957, a confirmat faptul ca Messi este cumparatorul pretiosului "super-car", achizitionat telefonic de un cumparator anonim, care ar putea fi chiar jucatorul Barcelonei, conform unui comunicat dat publicitatii de conglomeratul de societati condus de omul de afaceri italian.

Conform Proto Organization, portughezul Cristiano Ronaldo ar fi fost interesat, la randul sau, de "bijuteria" Ferrari, condusa de-a lungul timpului de piloti legendari, intre care si campionul britanic de Formula 1 Stirling Moss, in Marele Premiu al Cubei din 1998, insa pana la urma castigator a fost Messi.

Citeste mai multe despre: Messi, Ronaldo, Ferrari,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri