Clipul care ii da emotii lui Mayweather! Ce record are McGregor la aparat la lovitura de pumn

Sport Bible | acum 1 an 13 zile
Clipul care ii da emotii lui Mayweather! Ce record are McGregor la aparat la lovitura de pumn

Lovitura cu stanga a lui McGregor este incredibila.

Conor McGregor are o reputatie spectaculoasa pentru loviturile sale de pumn, fiind pregatit sa demonstreze ce poate in ringul de box in fata lui Floyd Mayweather. Iar daca McGregor este vazut ca victima sigura intr-un meci cu reguli de box de multi specialisti, campionul din UFC se bazeaza pe forta loviturii cu bratul stang pentru a-i administra prima infrangere lui Mayweather.

Ca dovada a fortei lui McGregor, antrenorul sau, John Kavanagh, a prezentat un clip cu McGregor la aparatul pentru lovitura de pumn - iar McGregor reuseste un punctaj incredibil de peste 900!

Vorbind despre lupta cu Mayweather, Kavanagh a spus: "Are 49-0. Sunt sigur ca vrea meciul cu numarul 50. Este un numar frumos. In acest moment daca intrebi pe orice persoana de pe strada cu cine ar vrea sa-l vada pe Mayweather luptand, care e meciul care i-ar trezi cel mai mare interes, raspunsul are fi super-lupta cu Conor".

 

Citeste mai multe despre: McGregor. Mayweather,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri