Clipul pe care l-au privit 4.500.000 de oameni in mai putin de o zi! Ce se intampla cand studentii se trezesc cu aceasta profesoara de franceza

Facebook.com | acum 2 ani 3 luni
Clipul pe care l-au privit 4.500.000 de oameni in mai putin de o zi! Ce se intampla cand studentii se trezesc cu aceasta profesoara de franceza

Aproape 40.000 de oameni au distribuit clipul in 17 ore!

Un comendian din Franta, Ludovik, a postat pe pagina de Facebook un clip dintr-o sala de clasa, inainte de ora de franceza. Studentii se trezesc cu o blonda superba in fata! Iar cand decolteul acesteia 'explodeaza', reactia barbatilor este extrem de amuzanta.

"Cand profesoara de franceze te face sa iti doresti sa reiei anul pana in ziua in care mori!" glumeste Ludovik, aluzie la faptul ca studentii au trecut de mult de varsta la care sa participe la ore de franceza.

 

 

Quand ta prof est tellement fraîche et que tu veux redoubler tous les ans jusqu'à rater ta vie et mourir. #indaplay

Posted by Ludovik on Thursday, January 14, 2016

Citeste mai multe despre: Facebook, franceza,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri