Condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru ca a furat o telecomanda

DeBarbati | acum 1 an 2 luni
Condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru ca a furat o telecomanda

Eric Bramwell, un american de 35 de ani din Chicago, a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru ca a furat o...telecomanda. Ce-i drept, acesta a fost doar ultimul obiect furat de el.

Eric Bramwell a fost arestat si condamnat la 22 de ani de inchisoare dupa ce ADN-ul sau a fost descoperit la locul unui jaf. Acesta va putea parasi penitenciarul abia dupa ce va ispasi minimum jumatate din pedeapsa.

Americanul a fost condamnat insa dupa ce a incalcat in repetate randuri legea, acesta figurand, potrivit procurorilor, cu un foarte stufos dosar in care figureaza furturi, talharii si jafuri.

Bramwell a jefuit, potrivit dosarului, zeci de apartamente in Lisle, Aurora, Bloomingdale, Downers Grove si Oakbrook Terrace.

"Activitatile ilegale si istoria sa l-au ajuns din urma", a spus procurorul de caz, dupa anuntarea verdictului.

"Indiferent de ce a furat, domnul Bramwell a incalcat in numeroase randuri legea. A facut-o din nou si din nou si a crezut ca poate scapa fara sa suporte rigorile legii", a mai spus Robert Berlin.

Citeste mai multe despre: Eric Bramwell, SUA, America, Statele Unite, inchisoare, condamnare,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri